Autovakantie in de VS

Wil je ook wel is wat anders proberen dan duiken? Ik ging eind oktober op een roadtrip en hierbij deel ik mijn verhaal!

Eind oktober vloog ik naar de verenigde staten voor een road trip. Deze unieke en leuke belevenis kan ik iedereen wel aanraden. Het land behoort in mijn optiek toch tot de wat meer vriendelijke landen  in de wereld. De vakantie naar de verenigde staten was een relatief goedkope vakantie. Alhoewel dit voornamelijk te maken heeft met wanneer je gaat. Daarom had ik voor mijzelf de keuze gemaakt om in oktober te gaan.

Dit was voor mij de eerste keer dat zo’n avontuur met mezelf aanging. Ik vloog met de  luchtvaartmaatschappij KLM. De vlucht duurde rond 13 a 14 uur. Wat in mijn optiek best te doen is. KLM bied namelijk ruime en comfortabel stoelen aan waardoor je gewoon lekker kunt slapen tijdens je vlucht. Eenmaal na een lange vlucht kwam ik dan eindelijk aan in de verenigde staten.  Mijn auto kon ik zo ophalen bij de dealer volgetankt en wel.

Nou het was dus tijd om te beginnen. Ik stapte de auto in en reed naar me eerste bestemming London Bridge. Deze brug staat voornamelijk bekend om zijn geschiedenis. Persoonlijk vind ik het altijd mooi om naar de oudheid en de structuur te kijken die ze vroeger gebruikte. De volgende bestemming was Tinkertown.  Waarbij je een Indiaans cultuur beleeft. Voor iemand die uit het westen komt is dit altijd iets wat je alleen uit cartoons kent. Dit maakte het voor mij daarom een hele unieke ervaring. Als laatste bestemming had ik de Cadillac Ranch dat is een openbare kunst faciliteit. Het was in 1974 gemaakt waarbij ze allemaal verouderde of kapotte Cadillac auto’s hebben gebruikt. Dit staat in het teken van de evolutie van de auto. Naar mijn ervaring is het echt een aanrader om dit ook is te bezoeken.  De terugrit verliep vlekkeloos en ik kon direct weer instappen eenmaal bij de luchthaven.